Educație pentru alimentația sănătoasă la ”Școala Altfel”

Copiii din București pot deprinde obiceiurile alimentare sănătoase, în cadrul unor vizite organizate începând din 2012.

În săptămâna “Școala Altfel”, peste 500 de copii de la 3 grădinițe și 14 școli din capitală vor vizita fabrica Danone. În cadrul vizitelor în fabrica București copiii află mai multe informații despre drumul laptelui de la fermele românești până la fabrică, despre cum se transformă laptele proaspăt în iaurt, dar si despre cât de importantă este o alimentație sănătoasă zilnică.

Prin participarea la  programul “Școala Altfel”, vrem să promovăm o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă, fiind bine cunoscut faptul că obiceiurile alimentare se formează încă din copilărie, iar educaţia în acest sens trebuie să înceapă de timpuriu. În decursul acestor întâlniri interactive, ne propunem să îi învățăm pe copii despre beneficiile iaurtului și principiile unei alimentaţii echilibrate, atât de importantă pentru o creștere sănătoasă”, explică Cristina Popescu, Director Comunicare Danone România.

Proiectul vizitelor pentru copii în fabrică a început în anul 2012, când s-a lansat programul „Vino acasă la Danone”. În decursul acestor vizite copiii degustă laptele proaspăt folosit la producerea iaurtului și pot urmări cum se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi simple, cu fructe sau cu cereale, pentru toate gusturile. Până acum peste 5000 de copii au trecut poarta fabricii din Colentina ca să descopere magia din spatele unui pahar de iaurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel