Edu REZULTATE simulare BACALAUREAT 2019. NOTE BAC

bacalaureat
bacalaureat

Edu REZULTATE simulare BACALAUREAT 2019. NOTE BAC. Ministerul Educaţiei Naţionale a organizat, în perioada 18 - 21 martie 2019, la nivel naţional, probele de la simulare Bacalaureat 2019.

Edu REZULTATE simulare BACALAUREAT 2019. NOTE BAC. Simularea de la Bacalaureat 2019 s-a adresat elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018 - 2019, dar a implicat şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi).

Subiectele au fost elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi au fost proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la acea dată.

Edu REZULTATE simulare BACALAUREAT 2019. NOTE BAC

Evaluarea lucrărilor a fost realizată în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu au fost suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, a existat şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele de la simulare Bacalaureat 2019 nu vor fi trecute în catalog

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

REZULTATE simulare BACALAUREAT 2019, publicate vineri, 29 martie

Rezultatele de la simulare Bacalaureat 2019 vor fi comunicate pe data de 29 martie.

Potrivit oficialilor de la Educaţie, rezultatele la simulare Bac 2019 nu vor fi afişate pe site-ul edu.ro, ci doar în şcoli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel