Ședința CNA, anulată! Ultima a fost pe 19 iunie

sala-conferinte-de-presa-cna-dcnews_639x426
sala-conferinte-de-presa-cna-dcnews_639x426

Ședința CNA, care ar fi trebuit să aibă loc, marți, fiind prima după 19 zile, a fost anulată pentru că nu a existat cvorum.

Trei dintre membri au refuzat să stea la aceeași masă cu Laura Georgescu, președintele instituției, lăsând astfel ședința fără cvorum. Astăzi, pe ordinea de zi, erau două subiecte urgente: prelungirea unor licențe, deja expirate, ale unor posturi de radio, informează Pagina de Media.

VEZI ȘI: Înregistrări Laura Georgescu. Șefa CNA: Nu demisionez

Narcisa Iorga este de părere că totul a fost aranajat, astfel încât ședința să nu se țină.

”Laura Georgescu intră în sala de ședință "Ralu Filip" zâmbind. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu și Valentin Jucan ne ridicăm și ieșim din sală. Florin Gabrea era deja afară. Suntem doar opt membri, în mod voit. Din câte știu eu, doar Răsvan Popescu și Christian Mititelu sunt în concediu de odihnă, Cristina Trepcea trebuind să fie prezentă azi. N-a venit. E un tertip. Să fie ședința la limita cvorumului, știind că eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea am anunțat încă din 2 iulie că nu vom mai participa la ședințele CNA la care va participa Laura Georgescu. Va spune că din cauza noastră nu funcționează CNA. Două posturi de radio au licențele audiovizuale expirate din 3 iulie, respectiv 5 iulie. Astăzi suntem în 8 iulie. Ultima ședință a CNA a fost în 19 iunie. În 18 decembrie 2013, Laura Georgescu a chemat din concediu membrii propuși în CNA de USL și UDMR pentru a asigura cvorumul de ședință necesar pentru a vota modificarea de licență a Antenei 2 în Antena Stars. Poate să facă la fel și acum. N-o face tocmai pentru a ne stigmatiza pe noi, cei trei membri care refuzăm să mai luăm parte la ședințele la care ea participă.Instituția poate funcționa și fără Laura Georgescu. Legislația prevede că CNA poate fi condus de vicepreședinte. Membrii CNA care s-au solidarizat astăzi cu Laura Georgescu, preferând-o pe ea în detrimental instituției, sunt următorii: vicepreședintele CNA Viorel Vasile Buda (propus de PNL), Radu Călin Cristea (PNL), Monica Gubernat (PSD) și Lorand Turos (UDMR)”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel