EXCLUSIV  Eco Sud, investiție importantă în ciuda blocajului total din Dolj. Roxana Manea, interviu

gunoi
gunoi

Eco Sud continuă modernizarea Depozitul Ecologic Mofleni din județul Dolj chiar și în lipsa unui suport real din partea autorităților publice locale. 

Ultima investiție notabilă Eco Sud în județul Dolj este reprezentată de începerea operării celulei 6 a Depozitului Ecologic Mofleni, investiție care implicit a condus și la modernizarea depozitului.

Începerea operării celulei 6 a depozitului s-a produs în luna mai a acestui an și a însemnat pentru Eco Sud o investiție de aproximativ 1,5 mil Euro.

Celula 6 a Depozitului Ecologic Mofleni are o suprafață de 13.000 mp și asigură gestionarea și tratarea unui număr de peste 200.000 mc de deșeuri.

Investiții importante la nivelul Municipiului Craiova și județului Dolj

În ciuda faptului că timp de câteva luni autoritățile pubice din județul Dolj au amânat luarea unei decizii legate de solicitările Eco Sud privind începerea operării celulei 6 a Depozitului Ecologic Mofleni, au întârziat aprobarea documentație depuse de companie în acest sens-deși situația deșeurilor din județ traversă o perioadă de criză-acest lucru nu a descurajat Eco Sud în ceea ce privește continuarea investițiilor la nivelul Municipiului Craiova și județului Dolj.

Astfel, în prezent, la Depozitul Ecologic Mofleni operează și celula 6, iar depozitul deține stații de transfer, sortare și compostare a deșeurilor și este parte integrantă a sistemului de management integrat al deșeurilor din județul Dolj, respectând standardele impuse de Uniunea Europeană și adoptând conceptul de economie circulară stabilit în politicile de mediu ale Uniunii Europene.

Despre toate aceste lucruri a vorbit, la DC News, Roxana Manea, director adjunct al Eco Sud, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul gestionării deșeurilor. La discuție a participat și Dr. Nicolai Poll.

Iată răspunsul:

Vezi aici interviul integral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel