Echipa feminină de gimnastică a ratat calificarea. Nadia Comaneci, reacție surprinzătoare

Nadia Comăneci spune că nu se arată surprinsă după ce echipa feminină de gimnastică a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. 

Nadia Comăneci a explicat că gimnastica românească are nevoie de "un buget frumos" şi de "răbdare" pentru a reveni din nou în top.

"Este un drum lung pentru ca gimnastica românească să ajungă unde a fost odată. Este greu de explicat în câteva cuvinte. Am rămas puţin în urmă, anumite lucruri sunt puţin expirate şi trebuie să facem un plan de lungă durată cu un buget frumos care trebuie oferit antrenorilor şi bazelor sportive care nu sunt foarte adaptate la ce este nevoie. Când mergi în alte ţări poţi să observi acest lucru. Apoi este nevoie şi de răbdare. Deci un buget mai mare, o statistică diferită, o promovare diferită, o înţelegere diferită. Pentru că în ziua de azi comunicarea cu noua generaţie este diferită faţă de cea de acum 20-30 de ani", a precizat Comăneci.

Echipa feminină a României ocupă locul 10 în calificări la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Stuttgart (Germania), după primele şase subdiviziuni, desfăşurate vineri şi are şanse extrem de mici pentru a participa la JO de la Tokyo. Pentru echipa feminină a României este a doua ediţie consecutivă a Jocurilor Olimpice la care nu va participa după ce nu a reuşit calificarea nici la JO de la Rio de Janeiro din 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel