Ecaterina Andronescu, premier. De ce a refuzat funcția

Diana Popescu / 16 ian 2018 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ecaterina Andronescu a explicat, la Realitatea TV, de ce a refuzat funcția de premier.

”Nu cred că am refuzat, altceva s-a întâmplat. Vreau să vă spun, eu am considerat că votul CEx-ului nu trebuie să se împartă și ca urmare cred că cel care pornește ca propunerea PSD-ului trebuie să se legitimeze de un vot care să fie covârșitor. Le-am mulțumit colegilor, m-a onorat propunerea lor, înseamnă că există măcar un gram de apreciere la adresa mea, ceea ce fără îndoială este măgulitor, și cred că putem să mergem înainte așa.”, a afirmat aceasta.

Andronescu a continuat: ”Nu cred că este vorba de susținerea colegilor din CEx, nu am socotit așa, să știți. Am socotit eu, fiind aici în această structură de mulți ani, că e foarte importantă concordia dintre noi și ca urmare nu s-ar justifica să obțin o validare prin votul colegilor și atunci le-am mulțumit, le-am spus că cu certitudine rămân același om, cu certitudine experiența pe care am câștigat-o și, precum spuneți, nu este deloc puțină, am o carieră universitară în spate, lucrurile acestea le-am câștigat prin muncă, și cred că prin prisma acestui lucru colegii mei mă apreciază.”

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate în Comitetul Executiv al PSD. Un singur membru s-a abținut.

 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24