Ecaterina Andronescu, premier. De ce a refuzat funcția

Ecaterina Andronescu a explicat, la Realitatea TV, de ce a refuzat funcția de premier.

”Nu cred că am refuzat, altceva s-a întâmplat. Vreau să vă spun, eu am considerat că votul CEx-ului nu trebuie să se împartă și ca urmare cred că cel care pornește ca propunerea PSD-ului trebuie să se legitimeze de un vot care să fie covârșitor. Le-am mulțumit colegilor, m-a onorat propunerea lor, înseamnă că există măcar un gram de apreciere la adresa mea, ceea ce fără îndoială este măgulitor, și cred că putem să mergem înainte așa.”, a afirmat aceasta.

Andronescu a continuat: ”Nu cred că este vorba de susținerea colegilor din CEx, nu am socotit așa, să știți. Am socotit eu, fiind aici în această structură de mulți ani, că e foarte importantă concordia dintre noi și ca urmare nu s-ar justifica să obțin o validare prin votul colegilor și atunci le-am mulțumit, le-am spus că cu certitudine rămân același om, cu certitudine experiența pe care am câștigat-o și, precum spuneți, nu este deloc puțină, am o carieră universitară în spate, lucrurile acestea le-am câștigat prin muncă, și cred că prin prisma acestui lucru colegii mei mă apreciază.”

Europarlamentarul Viorica Dăncilă a fost votată în unanimitate în Comitetul Executiv al PSD. Un singur membru s-a abținut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel