Ecaterina Andronescu: Mă înspăimântă un asemenea mesaj! Să aibă înțelepciune cei care protestează

Rodica Mitu / 22 Martie 2019 / 19:36 Salveaza PDF Comentarii
 Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a spus că este „înspăimântată” după un avertiment dur ca urmare a protestelor din Franța.

Guvernul francez pune piciorul în prag în al 20-lea weekend de manifestații ale „vestelor galbene”. După decizia de a scoate armata în stradă, vine un avertisment dur din partea guvernatorului militar al Parisului.

„Comentăm o știre de ultimă oră care vine de la Paris: Guvernatorul militar al Parisului, în urma deciziei Guvernului de a scoate armata în stradă, Guvernul fiind îngrijorat de violențele extreme ale grupărilor „vestelor galbene", (...) a spus în felul următor: vom face uz de armă dacă vreo viață de cetățean francez este pusă în pericol (...) Cum privim mesajul acesta care vine de la Paris?", a întrebat-o, vineri seară, Radu Tudor pe Ecaterina Andronescu în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, „Punctul de întâlnire".

„Pe mine, sincer, vă mărturisesc că mă înspăimântă un asemenea mesaj! Eu cred că Franța culturală, pe care noi o admirăm atât de mult, Franța la care ne uităm cu prețuire și respect, sunt convinsă că va găsi soluțiile să nu se ajungă aici. Nu numai că s-ar crea un precedent extrem de periculos, dar ar vulnerabiliza foarte mult o țară de dimensiunea Franței. Eu sper să aibă înțelepciune și cei care protestează. (...) Până unde mergi? Până să îl deranjezi pe vecin? Asta nu mai e libertate. Până a distruge ce au făcut generații în cultura Franța? Acesta nu mai este un mod de a te manifesta", a spus Ecaterina Andronescu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23