Ecaterina Andronescu, ATACATĂ în miez de noapte. Scene incredibile - video

Scutaru Cristina / 18 apr 2019 / 08:28 Salveaza PDF Comentarii
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a fost așteptată în fața sediului B1 TV în miez de noapte după ce a participat la o emisiune la acest post de televiziune.

Protestatarul Marian Ceaușescu a urmărit-o minute întregi și a asaltat-o cu întrebări. ”Să vă fie rușine!”, a zis Ecaterina Andronescu.

”Mi-ar plăcea să vă văd arestată!”, a spus Marian Ceaușescu.

”Sunteți un mizerabil! Să vă ajute Dumenzeu cât adevăr spuneți. Să vă ajute Dumnezeu câtă mizerie faceți. Ziceți numai minciuni! Duceți-vă la cel care vă plătește”, a replicat Ecaterina Andronescu vizibil afectată de vorbele urâte care îi erau adresate. Ministrul Educației i-a zis că nu este în regulă să fie atacată în stradă.

Sorin Cîmpeanu a încercat să-l tempereze pe Marian Ceaușescu spunându-i că nu este normal ce face.

Marian Ceaușescu a continuat: ”nesimțito”, ”PSD-iști ordinari”, ”să-ți fie rușine, comunisto!”, ”comunistă ordinară ce ești!”. Scandalul s-a încheiat abia după ce ministrul Educației s-a urcat în mașină și a plecat. Ecaterina Andronescu era însoțită de Sorin Cîmpeanu, prim-vicepreședinte al partidului Pro România.

VEZI ȘI: Iohannis, lansare EU.RO. Un dialog deschis despre Europa. Invitat surpriză

 

În filmare se aude cum Marian Ceaușescu spune că s-a comportat civilizat. ”Ar fi trebuit să o iau de guler și să o întreb cât ne mai fură”, a zis protestatarul. Marian Ceaușescu a anunțat că de același tratament va avea parte orice politician pe care îl va întâlni.

Iată imaginile halucinante:

 

VEZI ȘI: Lună Plină, 19 aprilie 2019. Astrolog DCNews: Acest aspect va avea locTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25