EXCLUSIV  Lună Plină, 19 aprilie 2019. Astrolog DCNews: Acest aspect va avea loc

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Începând de miercuri, 17 aprilie, Mercur, planeta comunicării și a ideilor, va ieși din Pești, unde a retrogradat recent, și va intra în semnul Berbecului. Pe 19 aprilie, va fi și Lună Plină în Balanță.

„Tranzitul lui Mercur în primul semn al zodiacului este, de obicei, unui plin de îndrăzneală, grabă, impulsivitate, agresivitate. Pănă pe 6 mai, cand Mercur va trece în Taur, vom avea tendința de a nu ține cont deloc de zicala "Graba strica treaba". Din contră. Tendința va fi una de repezeală, de a arunca vorbele fără a ne gândi în prealabil și de a acuza fără a ne gândi la consecințe. Există și avantaje ale acestui aspect: vom avea curajul de a spune ce ne deranjează, ce nu ne convine, mai mult ca oricând”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Chiar de miercuri, Mercur se va apropia de Chiron, conjuncția la grad perfect având loc sâmbătă, 20 aprilie. Chiron are dublu statut, de planeta minoră sau cometă. Orbita sa este una excentrică, între Saturn (trecut) și Uranus (viitor). În mitologie, Chiron este un centaur abandonat de părinții săi din cauza înfățisării, un înțelept care i-a învățat pe alții să se vindece, dar care nu s-a putut vindeca pe sine după ce a fost rănit de săgeată otrăvită. În astrologie, poziția lui Chiron în hartă arată locul unde nu suntem acceptați, rana profundă, dar și modul cum reacționăm în perioadele de tranziție în urma unei crize personale. În primul rând, Mercur în conjuncție cu Chiron ne poate face să scoatem foarte ușor ochii celor care ne-au greșit, să le reprosăm cu mult aplomb toate nereușitele noastre, dar și lipsa lor de spijin. Și nu orișicum, ci pe o cale răutăcioasă și pe nepregătite. Cuvintele noastre vor fi ca niște gloanțe otrăvite care vor pătrunde foarte adânc în ceilalți și vor lăsa urme serioase.

În al doilea rând, acest aspect îi poate face pe cei mai temători, introvertiți să spună, în final, ceea ce îi face să sufere, ceea ce nu le convine, ceea ce îi doare. Vor dobândi energia necesară să scoată vorbele din ei fără a se mai gândi că le vor dăuna celorlalți. Acest aspect se va petrece în preajma Lunii Pline din Balanță din data de 19 aprilie, iar cele mai afectate vor fi relațiile pe cale să se destrame. Cu siguranță, nu vom avea de-a face cu declarații romantice, ci cu unele dureroase", a spus astrologul DCNews. Analiza completă AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel