EXCLUSIV  Ecaterina Andronescu, atacată de Ceaușescu. Ce spunea ministrul Educației despre scenele violente cu politicieni înainte să ajungă victimă

Scutaru Cristina / 18 apr 2019 / 18:36 Salveaza PDF Comentarii
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost atacată verbal de protestatarul Marian Ceaușescu, miercuri seară, după ce ministrul a ieșit de la B1 TV.

Protestatarul Marian Ceaușescu a urmărit-o minute întregi și a asaltat-o cu întrebări. "Să vă fie rușine!", a zis Ecaterina Andronescu.

"Mi-ar plăcea să vă văd arestată!", a spus Marian Ceaușescu.

"Sunteți un mizerabil! Să vă ajute Dumenzeu cât adevăr spuneți. Să vă ajute Dumnezeu câtă mizerie faceți. Ziceți numai minciuni! Duceți-vă la cel care vă plătește", a replicat Ecaterina Andronescu vizibil afectată de vorbele urâte care îi erau adresate. Ministrul Educației i-a zis că nu este în regulă să fie atacată în stradă.

Atitudine de neacceptat

 

Într-un interviu la DC News, Ecaterina Andronescu vorbea recent despre agresivitatea unor anumiți oameni față de politicieni.

''A luat o amploare pe care nu am sesizat-o anterior acestei perioade pe care o trăim. Ce să înțeleg eu din această agresivitate? Că nu mai avem capacitatea, că Dumnezeu nu ne-a dat suficient potențial intelectual încât să găsim soluții adecvate unei înțelegeri între noi și că trebuie să apelăm la distrugerea fizică? Mi se pare absolut de neacceptat'', a afirmat Ecaterina Andronescu la interviurile DCNews.

Iată răspunsul:

 

 

VEZI ȘI: Ecaterina Andronescu, ATACATĂ în miez de noapte. Scene incredibile - videoTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24