Miting PSD. Dragnea - Dide la Craiova. Nimeni nu a surprins momentul

Darius Muresan / 13 apr 2019 / 11:50 Salveaza PDF Comentarii
Dragnea
Descriere foto: Dragnea

La mitingul PSD de la Craiova, organizatorii spun că au participat 40.000 de oameni.

Printre aceștia se pare că s-au aflat și câțiva protestatari din Piața Victoriei. Cristian Mihai Dide a spus că a fost la miting și i-a strigat câteva cuvinte lui Liviu Dragnea, dar nicio televiziune nu a surprins momentul dat fiind faptul că la mișcarea de stradă au fost zeci de mii de susținători PSD, iar protestatarii, chiar dacă au fost, nu s-au remarcat atât de puternic.

ONG-ul lui Dide, mesaj după mitingul PSD de la Craiova

 

”Ce nu a ieșit perfect la „mitingul alb" de la Craiova? 

1. Cristian-Mihai Dide! Acesta a reușit să pătrundă în Craiova și a afișat mesajul FĂRĂ PENALI de la un balcon din imediata apropiere a scenei.

Mai mult decât atât, la plecarea lui Dragnea, Dide a strigat: „ Liviule, după ultimul miting ți-ai luat 3 ani și 6 luni! După ăsta ce te aștepți să se întâmple?". Chiar dacă acestă întrebare nu a fost surprinsă pe video, Dragnea a auzit-o și sigur nu se odihnește bine zilele astea.

2. Mitingul alb nu prea a fost alb - cei aduși acolo nu au respectat dress code-ul impus de partid, acesta fiind respectat mai mult de activiștii din fața scenei.

3. Cei aduși cu autocarele sau din convingerea primirii unui plin de benzină sau a altor mite, nu prea au fost exuberanți așa cum plănuiseră organizatorii. Prezentatorul urla ca un isteric în microfon, cu spume la gură iar mulțimea stătea leșinată, așteptând finalul mascaradei.

Ca o concluzie, cum reușește PSD-ul să adune oameni? Cu bani!”, a fost mesajul postat de ONG-ul condus de Cristian Mihai Dide - Evoluție în instituție.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24