E pace la Rapid. Galeria, mesaj de susţinere pentru Cristiano Bergodi înainte de debutul în noul sezon

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Galeria nu va protesta faţă de numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor la Rapid, deşi preferat ar fi fost Marius Şumudică. 

"Avem asteptări foarte mari pentru că avem promisiuni oficiale din partea conducerii că Rapid se bate în viitorul sezon la primele trei locuri. Noi nu punem niciun pic de presiune.

Mergem la stadion, suntem parte din fenomen. Nu mergem să punem antrenori, așa cum s-a insinuat. Ne-am spus punctul de vedere, atât. Nu e război.

Adevărații rapidiști sunt cei din tribună, care stau în frig și în ploi, care merg în deplasări. 

Din acest moment vă anunț că nu vom mai scanda anumite nume. Să nu se mai supere unul sau altul. Vom scanda numai Rapid. Am văzut că și la Centenar au lipsit unii pentru că nu au fost invitați. Cred că dacă ei iubesc Rapid nu aveau nevoie de invitații pentru a fi fost acolo, la sărbătoare În această săptămână s-a încercat scindarea suporterilor. 

Eu am spus numai că Șumudică este singurul care poate duce Rapid, acum, spre performanță, dar nu l-am impus. Este o minciună care m-a deranjat foarte tare. S-a înțeles gresit. Noi mereu am strigat împotriva sistemului și contra răufăcătorilor. 

Sunt avocatul familiei și copiilor mei și al suporterilor rapidiștii, nu al lui Șumudică. Ne-au pus vorbe aiurea în gură. Șumudică e cel mai mare antrenor. Îl recomandă CV-ul. A luat titlul cu Astra, cu un grup greu, Budescu, Săpunaru, Niculae, Seto, Alibec. Și fără bani. 

Șumudică e singurul care poate duce Rapid în Europa. Bergodi e antrenor bun, a vorbit mereu frumos de Rapid, nu a intrat în polemică vreodată cu cineva de la noi. Va fi respectat și susținut.

Nu mergem în direcția în care vor unii. Să greșim noi. Mingea e la ei, la angajati, conducere, staff. Vrem echipă, vrem performanță. Nu permit scindarea Rapidului. S-a promis performanță și nu vrem să fim arătați cu degetul. Dacă nu va fi făcută, să plece aceia care țin frâiele echipei", a declarat Liviu Ungurean, conform desprerapid.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel