Dureri articulare, arsuri, răceală... Iată cum vă poate ajuta o folie de aluminiu

Fotografie de la Madison Inouye/ Pexels
Fotografie de la Madison Inouye/ Pexels

Cum pot folosi folia de aluminiu? Iată toate posibilitățile de utilizare: de la utilizarea tradițională în bucătărie până la puterea curativă a diferitelor patologii.

Cu siguranță toți aveți acasă o rolă de folie de aluminiu. Se folosește în general în bucătărie, pentru a împacheta alimentele odată ce acestea au fost deschise din ambalajul original.

Te-ai gândit vreodată să poți folosi folia de aluminiu în alt mod ? Te-ai gândit vreodată că poate fi util pentru frumusețea ta sau chiar pentru a vindeca mici patologii?

Conform celor mai recente studii, folia de aluminiu poate vindeca diverse patologii precum răceala, poate calma insomnia, poate activa anumite puncte biologice de unde își are originea durerea și în consecință le modifică pentru a le calma. De asemenea, poate ajuta persoanele care suferă de dureri musculare, osoase, dureri ale gâtului, articulațiilor sau dureri rezultate din artrită și intervenții chirurgicale. Mai multe persoane cu reumatism, sciatică și gută au observat îmbunătățiri, potrivit Supereva.

Puterea de vindecare a aluminiului

Una dintre cele mai folosite, tocmai pentru că se întâmplă multor oameni este această utilizare. Folia de aluminiu relaxează fața de stresul zilnic: tăiați o foaie de folie de aluminiu în multe fâșii lungi și puneți-le la congelator pentru cel puțin 4 ore. După ce le scoateți din congelator, puneți-le ușor pe obraji și pleoape, păstrați-le acolo până când mușchii feței se relaxează complet.

O altă utilizare este legată de durerile articulare: dacă suferiți des de gută, artrită sau sciatică, trebuie neapărat să încercați să folosiți folie de aluminiu. Tot ce trebuie să faceți este să înfășurați zona afectată de durere cu o folie de aluminiu iar mai apoi cu un cearșaf, pentru a o menține fixă, ajutați-vă cu un bandaj medical. Pentru a obține rezultate satisfăcătoare va trebui să repetați tratamentul timp de cel puțin 10 zile.

O utilizare benefică a foliei conform Universității din Wisconsin este tratarea arsurilor mici: în cazul arsurilor mici, trebuie doar să urmați această procedură pentru a elimina durerea și pentru a preveni cicatricile, curățați rana cu apă rece și uscați ușor cu o cârpă moale. După ce ai aplicat un strat foarte subțire de cremă pentru arsuri, așează folia de aluminiu și se fixează cu tifon.

În cazul răcelii, înfășurați picioarele în mai multe straturi de folie de aluminiu, de preferință mai mult de 5 și lăsați să acționeze cel puțin o oră înainte de a le îndepărta. După două ore, repetați procesul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel