După ninsori, urmează două săptămâni de ger

viscol
viscol

Ion Sandu, directorul ANM, a anunțat în cadrul videconferinței cu prefecții de miercuri, că până pe 8 februarie vom avea temperaturi maxime negative, iar minimele por ajunge la -20 grade C.

„Până în jurul datei de 8 februarie, temperaturile maxime vor rămâne negative şi minimele (vor ajunge, n.r.) până la minus 15 spre minus 20 de grade C. Este o perioadă destul de lungă cu temperaturi scăzute”, a declarat Ion Sandu. Reprezentanul ANM a atras însă atenţia că nu este cazul să „dramatizăm”. „Eu nu aş dramatiza, consider că este o condiţie necesară pentru anul agricol de anul viitor”, a spus Sandu.

Cu privire la avertizarea meteo emisă miercuri, el a explicat că „atenţionarea se va termina mâine seară”. “Mâine noapte poate să mai rămână doar Dobrogea, dar fără intensificări prea mari ale vântului. Mai ales în judeţele cu cod porticaliu trebuie multă atenţie în această noapte pentru că vântul cel mai puternic este începând din seara asta până mâine pe la 9.00, apoi va scădea treptat şi se va stinge mâine seară”, a mai arătat directorul general al ANM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel