După ”îți rup capul”, ”te înfulec”, ”te calc în picioare”, polițiștii din Bacău au mers mai departe: Ăsta vrea să-i citești drepturile. Mă c*c pe el de avocat

Înregistrarea din secția de poliție din Bacău arată cum pumnul, înjurăturile și amenințările înlocuiesc legea într-o țară care ar trebui să se bucure că funcționează în baza unor drepturi și libertăți, democratic. Dar cui îi pasă? Cu siguranță nu polițiștului care dădea lecții despre cum să fie încălcat dreptul la apărare în timp ce spunea cât respect are față de profesia de avocat în țara noastră. 

”Pentru cei care mai cred că nu e nevoie de avocați în țara asta și că locul lor e la închisoare, #alaturideRobertRosu

(Ora 01:11:15) Discuție între polițiști: Țipi la mine din cauza lu‘ p…a asta (referindu-se la martor); băga-mi-aș p…a în voi, că se roagă de voi, du-te-n p…a mea ca îți f..t una de te rup, handicapatu‘ p…ii mele (în acest timp, polițistul a început să lovească martorul) șobolan cordit…

(Ora 01:21:53) Polițist: F…uți morții mă-tii, că te duci la pușcărie, boule (….) îți bați joc de noi, că îți rup capul (….) (martorul: nu da, șefu‘, te rog frumos!); băi p…ă, handicapatule, să nu mai dau?

(Ora 1:23:33): pe înregistrare se aude cum martorul este bătut;

(Ora 01:26:22) Polițist (este adus în încăpere al doilea suspect, Buda A.): Cu fața la geam stai, fața la geam, încolo! Fii atent că te înfulec, te calc în picioare!

(Ora 1:45:31) Discuție între polițiști: Nu-i spune la procuror, că ăsta vrea să îi citești drepturile, să îi aduci la cunoștință calitatea, avocat… ce avocat? Mă cac pe el avocat! Tre‘ să îi audiem, și apoi avocat, că apoi iese contradicții și nu te mai poți ocupa de ei dacă ai avocat… (…) de fapt și de drept, autor e altul, nu ăla, ai înțeles? (…) dacă îi pui declarație de martor, o să zică că i-a auzit (…) o spus bă, nu ne-am ocupat noi de el…” a scris avocatul Toni Neacșu, pe Facebook, după înregistrarea din sediul Poliției Municipale Bacău. 

Vezi și: EXCLUSIV  Polițiști acuzați că au bătut suspecți în secție. Coarnă: Asta-i TACTICA lor!

Polițiști din Serviciul de Investigare a Criminalităţii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău sunt acuzaţi că ar fi agresat fizic şi verbal doi tineri pe care i-au adus la audieri, în luna noiembrie, într-un caz de tâlhărie. Unul dintre tineri, minor, a înregistrat audio cu telefonul mobil modul în care s-a desfăşurat ancheta, iar înregistrarea a fost publicată acum de un site local de ştiri. În înregistrare se aude cum poliţiştii înjură minorul, după care îl lovesc, iar acesta îi roagă pe poliţişti să nu îl mai bată.

Ascultă aici înregistrarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel