Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, audiaţi la Tribunalul București

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a fost audiat la Tribunalul Bucureşti în dosarul excluderii clubului Universitatea Craiova.

Dragomir a lansat acuzaţii grave la adresa lui Victor Ponta şi a lui Traian Basescu, pe care i-a acuzat că l-au dat afară de la LPF.

Dumitru Dragomir a declarat că a fost schimbat din funcție la cererea lui Traian Băsescu și a lui Victor Ponta și a spus că Adrian Mititelu, finanțatorul clublui de fotbal craiovean este diabolic.

"Am fost vicepreședinte al FRF vreo 20 de ani. Nici eu nu sțiu exact. În 2013 m-au dat afară", a spus Dragomir.

Întrebat de judecător de ce nu i-a dat în judecată pe cei care l-au dat afară, Dragomir a replicat: Pe cine? Pe Ponta și pe Băsescu? Doar nu-s tâmpit!

"N-am primit niciun ban de la Federatie, aveam doar drept de vot. Juriștii mi-au zis că dacă Adrian Mititelu nu-și retrage plângerea penală o să fim penalizați de UEFA. Jucătorii nu erau platiți de Mititelu. Vă spun ceva, eu am trăit printre escroci. Mai mare ca ăsta nu am vazut în viața mea mea", a declarat Dragomir in fata instantei.

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, a fost audiat, ca martor, în același dosar. Acesta a precizat în fața judecătorului că nu știa nimic de situația financiară grea a U. Craiova

"Personal, nu. Poate la juridic se știa, nu și de mine. Hotărârile Comitetului erau executorii la data pronunțării în cadrul comitetului executiv și a fost ceva inedit pentru noi deoarece s-a întâmplat o singură dată, în 24 de ani, sa fie exclusă o echipă din campionat", a spus Mircea Sandu,conform romaniatv.net. 

 
 
 
 
 
 



Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/dragomir-si-sandu-audiati-la-tribunalul-bucuresti_289606.html#ixzz47C86rlmR


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel