Dumitru Coarnă: "Deja nu mai dorm la noapte". Replici în DIRECT

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, consideră că ar trebuie să fie angajate mai multe persoane.

Întrebat, miercuri, 7 februarie, dacă este de acord cu afirmația potrivit căreia polițiștii trebuie să vină de acasă dacă este în folosul comunității, Dumitru Coarnă a răspuns negativ. "Să angajeze (...) și nu vor mai fi probleme", a spus, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Dumitru Coarnă.

"Se vor face angajări" a spus una dintre persoanele prezente în platoul emisiunii. "În ce an?", a întrebat Dumitru Coarnă. "Începând cu anul acesta" i s-a răspuns.

"Deja nu mai dorm la noapte. (...) Sunteți de la PSD, nu?", a întrebat Coarnă, moment în care a intervenit prezentatoarea Cătălina Porumbel: "Nu, domnule Coarnă, ieșiți din obsesia aceasta cu PSD-ul".

[citeste si]  

"Categoric da"

Amintim că, marți, 6 februarie, invitat în cadrul emisiunii România9, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache la TVR1, Dumitru Coarnă, întrebat dacă intenționează să iasă în stradă, a răspuns "categoric da". "În martie, de Ziua Poliției, 23-24 martie", a adăugat acesta.

VEZI ȘI Dumitru Coarnă: Vom ieși în stradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel