Dumitru Coarnă: Vom ieși în stradă

Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES
Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, a anunțat, marți seară, că se va ieși în stradă.

Marți, 6 februarie, invitat în cadrul emisiunii România9, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache la TVR1, Dumitru Coarnă a anunțat proteste. Întrebat dacă intenționează să iasă în stradă, a răspuns "categoric da". "În martie, de Ziua Poliției, 23-24 martie", a adăugat Dumitru Coarnă.

[citeste si]  

Ziua Poliţiei Române se sărbătoreşte, în fiecare an, pe 25 martie. Această dată a fost desemnată drept Zi a Poliţiei Române prin articolul 49 din Legea nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, simbolul creştin al acesteia aflându-se pe primul steag al Marii Agii, preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române, se arată pe site-ul oficial al Poliţiei Române, www.politiaromana.ro/.

În fiecare an, în preajma zilei de 25 martie, au avut loc manifestări prilejuite de Ziua Poliţiei Române, atât în Bucureşti cât şi în alte oraşe din ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel