Urmărește emisiunea live


Dumitru Buzatu (PSD Vaslui): Vom avea pe primele două locuri candidaţii previzibili

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-pollurilor, că acestea nu au adus surprize, fiind previzibile.

Liderul social-democrat şi-a exprimat speranţa ca la turul al doilea al prezidenţialelor prezenţa la vot să fie una mai consistentă.

"Exit-pollul ne indică o anumită tendinţă. Eu sper că lucrurile acestea se vor consolida, tendinţele se vor consolida şi în aceste condiţii, vom avea pe primele două locuri candidaţii previzibili, adică aceia care de la intrarea în aceste alegeri se presupunea că vor fi pe primele două locuri. Nu sunt multe de spus, aşteptăm din clipă în clipă să apară rezultatele numărării voturilor. Sper ca turul al doilea să fie marcat de o tendinţă accentuată de vot şi de o prezenţă mai bună la urne", a declarat presei preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Candidatul PNL, presedintele Klaus Iohannis, a obţinut 39% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dancilă - 22,5%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna - 16,4%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel