Ducesa de Cambridge se îmbracă cu ținute fabricate de o firmă din Arad

Casa Regală a Marii Britanii se pare că are relații din ce în ce mai bune  în România. Zilele trecute a ieșit la iveală un  secret al unuia dintre cei mai de seamă reprezentanți ai Palatului Buckingham. Ducesa de Cambridge, soția prințului William, îmbracă între alte ținute și haine produse la Arad de firma "Moda" SA pentru piața britanică.

Secretul a fost dezvăluit la sfârșitul săptămânii trecute, la finalul unei scurte prezentări de produse ale societății, directorul general al firmei arădene, ing. Monica Diana Fufezan prezentând o imagine în care ducesa de Cambridge apărea, alături de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, îmbrăcată cu un costum deux-piece furnizat acesteia de firma engleză "Karpelle" Ltd, partenerul al "Moda" SA.

Pentru a dovedi celor prezenți veridicitatea imaginii, una dintre manechine a apărut îmbrăcată într-un costum identic cu cel purtat de ducesa de Cambridge.

Ing. Monica Diana Fufezan a declarat pentru Agerpres că parada a fost organizată din dorința conducerii societății de a marca 55 de ani de la înființarea fabricii, 20 de ani de la privatizare, 20 de ani de colaborare cu cunoscuta firmă "Karpelle" Ltd. din Manchester, unul dintre furnizorii Casei Regale Britanice și cinci ani de la mutarea producției în noul sediu, adaptat necesităților actuale de producție.

Citește și: Secretul lui KATE MIDDLETON, dezvăluit în presa americană

Prezentarea a fost deschisă cu o serie de modele produse pentru piața britanică, partea a doua fiind rezervată prezentării unor modele produse pentru piața germană, inclusiv costume populare germane destinate tradiționalei sărbători "Oktoberfest".

La final, manechinele au apărut îmbrăcate în elegante rochii de seară, "cireașa de pe tort" fiind însă, așa cum spunea directorul societății, un costum identic cu cel purtat de ducesa de Cambridge cu prilejul evenimentului.

La evenimentul de vineri seară au fost prezenți, între alții, Siegfried Geilhausen, viceconsul al Germaniei la Timișoara, Howard Klepper, patron al firmei britanice "Kapelle" Ltd., Levente Bognar, viceprimar al municipiului Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel