Dubla crimă de la Iași. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, adus din nou la audieri. Ce a declarat

Dubla crimă de la Iași. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, adus din nou la audieri / Foto: Poliția Română
Dubla crimă de la Iași. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, adus din nou la audieri / Foto: Poliția Română

Suspectul dublei crime de la Iași a fost audiat din nou.

Astăzi, 7 februarie, studentul Ahmed Sami El Bourkadi, suspect de uciderea celor doi îndrăgostiți de la Iași a fost adus la Parchetul de pe lângă Tribunal unde a fost audiat din nou.

Ziarul de Iași a relatat în cursul lunii decembrie 2021 că cel mai probabil a avut loc un conflict verbal între Ahmed Sami el Bourkadi şi Youssef Ajniyah, studentul găsit mort alături de iubita lui. Aceştia s-ar fi întâlnit acasă la Youssef Ajniyah şi prietena acestuia, Vanesa Burlacu. Cei doi iubiţi locuiau în casa închiriată cu 1.000 de euro pe lună de pe data de 1 noiembrie. Cel mai probabil, aceştia au stat pe veranda casei de la drum, de pe la ora 17, apoi, câteva ore mai târziu, el Bourkadi a plecat. Este posibil ca acesta să fi fost şi băut. El s-a întors mai târziu, chipurile pentru a-şi lua hanoracul uitat. Cel mai probabil, aşa s-a şi întâmplat, numai că atunci când Youssef Ajniyah a deschis uşa, primul l-a înjunghiat, apoi ar fi fugit după fată prin casă. Deși ar exista mai multe probe care l-ar inculpa pe marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, încă nu a fost luată o decizie în acest caz.

Marocanul se declară în continuare nevinovat

Tânărul de 20 de ani susține, în continuare, că nu este vinovat de moartea colegului de facultate.

„Practic, și-a menținut aceeași declarație, cu mici precizări. A făcut niște clarificări cu privire la traseul pe care l-au avut, cu privire la orele la care s-ar fi dus la locuința victimelor și din ce motiv. A precizat că a văzut geamul lateral spart, era lumină în casă și, în momentul respectiv, s-a speriat și a plecat. Telefoanele victimelor nu au apărut, arma crimei nu a apărut.”, a declarat Raluca Andrei, avocata suspectului pentru Pro Tv.

Dubla crimă de la Iași. Lista PROBELOR din dosar care îl incriminează pe Ahmed Sami El Bourkadi

În seara zilei de 8 decembrie, ziua crimelor, Ahmed Sami el Bourkadi, suspectul, este filmat pe camerele de supraveghere din zonă cum vorbeşte la telefon cu colegul său, Youssef Ajniyah, chiar înainte să intre în casa acestuia din urmă. El Bourkadi are pantaloni lungi închişi la culoare şi un hanorac roşu. De reţinut acest aspect deoarece, în jurul orei 23.30, acesta iese din casă fără hanorac şi pantaloni, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi şi ceva uşor pe el. El Bourkadi este plasat de anchetatori în casa prietenului său Youssef Ajniyah deoarece acesta din urmă a trimis o poză unui amic, în care putea fi observat şi el Bourkadi. De asemenea, telefonul lui el Bourkadi a fost semnalat în zonă, de către firma de telefonie.

“În procesul verbal de cercetate la faţa locului, s-a reţinut că în baia locuinţei (n.r. - din Moara de Vânt), în zona destinată duşului, s-au găsit resturi carbonizate dintr-o bluză de culoare roşie similară celei în care apărea îmbrăcat inculpatul. În procesul verbal de vizionare a înregistrărilor se reţine că inculpatul a fost surprins de camerele de supraveghere aparţinând complexului Roua la ora 18.25 când se deplasa către locuinţa victimei. În înregistrare este vizibilă gluga roşie a hanoracului, iar inculpatul are pantaloni lungi de culoare închisă. În acelaşi proces-verbal se mai reţine că inculpatul a fost surprins de aceleaşi camera de supraveghere deplasându-se în direcţia opusă la ora 23.23, iar diferenţele vestimentare sunt semnificative: adică nu se mai observă gluga roşie a hanoracului, iar inculpatul este în pantaloni scurţi”, au precizat anchetatorii. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel