Drumurile de pe litoral, blocate. Protestele transportatorilor se extind

Transportatorii anunţă un protest de amploare pe data de 15 septembrie în toată ţara, ca reacţie împotriva scumpirii poliţelor RCA. Toate şoselele de centură ale marilor oraşe vor fi blocate, iar excepţie nu vor face nici drumurile care leagă staţiunile de pe litoral. 

Reprezentantii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) sunt în continuare nemulţumiţi de modul în care decurg negocierile pentru menţinerea sub control a preţului poliţelor RCA. În acest sens, joi, 15 septembrie transportatorii se vor solidariza şi vor organiza un megaprotest în întreaga ţară. La manifestaţii vor participa şi filialele din Constanţa, astfel că turiştii care mai sunt încă pe litoral vor fi nevoiţi să îşi modifice programul din agendă.

Membrii COTAR, dar şi ceilalţi şoferi care se vor alătura protestului intenţionează să blocheze principalele bulevarde din Constanţa, iar apoi să se îndrepte către sudul litoralului, acolo unde vor continua manifestaţia la Mangalia. Aproximativ 1000 de autoturisme vor bloca  circulaţia autoturismelor pe drumul care leagă staţiunile de pe litoral. 

,,După ce terminăm protestul la Constanţa, ne îndreptăm către Mangalia. Suntem singurul județ din țară unde organizăm două manifestații: Constanța și Mangalia", a declarat Marin Neagu, co-preşedinte COTAR Constanţa. 

În acest moment pe litoral există încă numeroşi turişti care şi-au programat concediile pentru luna septembrie, datorită  unei scăderi considerabile a tarifelor. Circulaţia autovehiculelor va fi grav afectată în condiţiile în care vechiul pod de la Agigea a fost închis, iar în acest moment tot traficul a fost deviat pe noul pod. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel