Șoferul care a accidentat mortal un tânăr în București, arestat preventiv

Accident
Accident

Un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice și sub influența substanțelor psihotrope a fost prins la scurt timp după ce a produs un accident mortal.

Sâmbătă dimineață, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu un tânăr aflat în traversarea străzii prin loc nepermis a fost surprins și accidentat mortal de șoferul unui BMW alb care, spun martorii, circula cu viteză. După ce l-a izbit pe pieton și l-a arucat la aproximativ 50 de metri de locul impactului, șoferul a accelerat și a dispărut. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și au fost alertați alți 20 de polițiști aflați în timpul liber. Echipajele SMURD au încercat resuscitarea victimei, fără rezultat.

Ancheta

Investigațiile au fost relativ simple din moment ce, în momentul impactului, șoferul a abandonat la locul accidentului numărul de înmatriculare. Cercetările i-au condus pe polițiști la un bărbat de 60 de ani care le-a spus polițiștilor că mașina a fost luată de fiul său. Acesta din urmă le-a spus polițiștilor că a parcat mașina la subsolul unui bloc. Testat cu aparatul etilotest s-a descoperit că acesta era băut. Avea 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Comportamentul lui i-a făcut pe polițiști să îl supună și testului antidrog. În urma analizei primare aparatul a reacționat pozitiv la trei substanțe: cocaină și canabis. Polițiștii l-au dus la INML pentru recoltarea probelor biologice.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 3 au decis arestarea acestuia pe 30 de zile pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. El este proprietarului unei stații ITP în zona unde s-a produs accientul.  

 

Vezi și: ACCIDENT BUCUREȘTI. Șoferul era drogat și nu avea CARNET

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel