EXCLUSIV  Dristor. Magdalena Șerban - Alina Ciucu. Ce se întâmplă acum la metrou dă fiori

După tragedia de la Dristor când Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu în fața metroului, ne-am întrebat dacă s-a instalat sentimentul de frică printre oamenii care circulă cu acest mijloc de transport în comun.

La întrebarea "Vă este frică să mai călătoriți cu metroul după crima de la Dristor 1?" au răspuns 9840 de persoane, mai precis:

Da 24,23% (2384)

Nu 75,77% (7456).

(w670)

Conform cifrelor, s-ar părea că oamenii nu se tem să mai meargă cu metroul după crima care ne-a cutremurat pe mulți dintre noi. Cu toate acestea, realitatea din teren nu are cum să nu te impresioneze. Vineri, la metrou, oamenii nu se mai înghesuiau, ca altă dată, să stea pe marginea peronului. Cei mai mulți dintre ei păstrau o distanță considerabilă și nu mai butonau telefonul, ci priveau atent în jurul lor.

[citeste si]

O tânără în vârstă de 23 de ani a spus pentru DC News: "Mi-a fost teamă să mai merg cu metroul, dar nu am încotro. Nu am mai butonat telefonul, ca altă dată, am păstrat o distanță considerabilă față de locul unde vine trenul și mă uitam atent la oamenii din jurul meu. Nu avem ce face. Trebuie să ne obișnuim să trăim așa, cu frică".

Amintim că la scurt timp după incidentul dramatic care a avut loc la metrou, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a vorbit despre un viitor amendament pentru a crește siguranța în stațiile Metrorex.

Acesta a spus că a existat o discuție despre creșterea siguranței călătoriilor. Ministrul a precizat că nu este vorba despre camere de supraveghere, ci despre mărirea numărului de patrule în stațiile de metrou și un sistem cu uși care se deschid automat în dreptul ușilor de metrou, în rest să existe un geam de care să nu se poată trece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel