Dragoș Constantin – consilier al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, la volanul unei mașini a Poliției, deși avea permisul de conducere suspendat / imagini

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

La începutul lui 2023, Dragoș Constantin – consilier al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, având ca atribuții ”investițiile în energiile regenerabile (stații de încărcare electrică, rețele de încălzire urbană)” – s-a urcat la volan, deși avea permisul de conducere suspendat, conducând până la locuința personală un autoturism înregistrat la Poliția Locală a Sectorului 1.

 

 

Gândul a intrat în posesia unor imagini care îl dau de gol pe Dragoș Constantin, demontându-i „apărarea”, acesta parcând și coborând de pe locul șoferului, cu toate că le-a declarat polițiștilor ajunși la fața locului, în data de 5 ianuarie, că la volan s-ar fi aflat… soția.

Se ridică două întrebări: 

De ce Poliția Locală a Sectorului 1, aflată în subordinea primăriei conduse de Clotilde Armand, i-a ”oferit” consilierului Dragoș Constantin o mașină cu care să circule, chiar dacă se știa că acesta are permisul suspendat? Care este legătura acestuia cu Poliția Locală a Sectorului 1?

Polițiștii de la Brigada Rutieră au constatat că autoturismul avea și ITP-ul expirat din data de 5 decembrie 2022

Consilierul Clotildei Armand a parcat mașina în fața curții unui vecin, blocându-i accesul, iar acesta a chemat poliția.

Lucrurile sunt cu atât mai grave – dincolo de a conduce o mașină, cu toate că permisul era suspendat – , cu cât autoturismul respectiv, ”pilotat” de Dragoș Constantin și nu de soția sa, așa cum acesta le-a declarat polițiștilor – este o mașină ”de serviciu”, ceea ce duce automat la concluzia că soția consilierului nici nu ar fi avut voie să o conducă.

”Totodată, la fața locului s-a prezentat un lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1, care a prezentat documente cu înscrisuri cu autoturismul înregistrat la Poliția Locală Sector 1, figurând cu ITP expirat la data de 05.12.2022”, s-a menționat în procesul-verbal.

Pentru ca totul să fie cât mai palpitant cu putință, la locul ”evenimentului”, conform informațiilor din același proces-verbal, au sosit și ”întăriri” de la Primăria Sectorului 1. În fața polițiștilor a apărut un ”lucrător din cadrul Primăriei Sectorului 1”, acesta fiind, potrivit surselor Gândul, ”un apropiat al Clotildei Armand, trimis pentru a oferi ”sprijin”. Imaginile le găsiți aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel