Dragoș Bucur revine la PRO TV. Ce se întâmplă cu Visuri la cheie

Dragoș Bucur revine la PRO TV, în calitate de prezentator al emisiunii "Visuri la cheie", sezon șase.

După o pauză lungă, perioadă în care s-a dedicat familiei și proiectelor, actorul e pregătit de un nou sezon "Visuri la cheie".

"Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet", a declarat Dragoș Bucur.

În sezonul în care Dragoș Bucur a lipsit, prezentator "Visuri la cheie" a fost un alt actor, Corneliu Ulici: "A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel