Dragoş Băsescu, la DNA. Mircea Băsescu: Nu știu nimic, ştiu doar ce am văzut la televizor

Dragoș Băsescu, nepotul fostului președinte Traian Băsescu, a fost adus, miercuri, cu mandat la DNA, dar tatăl său, Mircea Băsescu, susține că tot ce știe despre audierea fiului său de către procurorii anticorupție sunt doar informațiile pe care le-a aflat de la televizor. 

Mircea Băsescu a declarat jurnaliştilor, miercuri, înainte de a intra în sediul Tribunalului Constanţa, unde are loc un nou termen în procesul în care este judecat pentru trafic de influenţă, că nu are informaţii despre audierea fiului său, Dragoş Băsescu, la DNA, scrie gandul.info.

"Nu ştiu nimic, ştiu doar ce am văzut la televizor", a afirmat Mircea Băsescu, care a precizat că ultima dată când a vorbit cu fiul său a fost la sfârşitul săptămânii trecute, când acesta a venit la Constanţa şi era "bine mersi".

Răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, Mircea Băsescu a spus că nu se aştepta la aşa ceva şi că nu ştie de vreo implicare a fiului său în respectivul dosar.

Dragoş Băsescu a fost, astăzi, adus la DNA, pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat că i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu Staicu, promiţând că intervine la DIICOT pentru soluţionarea favorabilă a dosarului acestuia.

Dragoș Băsescu, nepotul lui Traian Băsescu, adus la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel