EXCLUSIV  Dragoș Pătraru revine la TVR 1, cu ”Starea Nației”: Mă întorc cu aceleași opinii

Jurnalistul Dragoș Pătraru a plecat de la Digi 24 și revine cu emisiunea pe care o realizează, ”Starea Nației”, la TVR 1. 

”Cu Digi 24 am încheiat pe cale amiabilă înțelegerea, noi nu ne mai găseam locul acolo și am decis să plecăm”, a spus Dragoș Pătraru, pentru DCnews. Jurnalistul a precizat, în ceea ce privește, întoarcerea la TVR 1, că ”am avut mai multe oferte, dar ne-am oprit asupra celei primite la TVR, pentru că toți cei cu care am discutat au regretat plecarea noastră de la TVR 1. Am ascultat dorința telespectatorilor”. 

[citeste si]

Dragoș Pătraru mai spune: ”Noi nu am avut nicio nemulțumire când am plecat de la TVR. Am plecat de la TVR într-un moment în care conturile societății erau blocate și am fost înștiințați că este posibil să nu mai putem fi plătiți. Eu port responsabilitatea pentru toți cei care lucrează pentru această emisiune, am 12 familii în întreținere. Atunci am luat decizia să plecăm pentru că viitorul suna rău la TVR. Era pe masă închiderea societății. Aveam nemulțumiri cu privire la anumiți oameni din televiziune, cu unele concepții ale unor oameni din TVR. Mă întorc cu aceleași opinii ale mele la care țin foarte mult și anume că Televiziunea Publică aparține telespectatorilor și asta trebuie să aibă toată lumea în vedere. Mă întorc cu inima deschisă și foarte dornic să ridicăm, din nou, ratingul TVR împreună cu toți oamenii extraordinari de acolo”. 

”Starea Nației” cu Dragoș Pătraru o puteți urmări de luni până joi, la TVR 1, de la ora 22:30, începând cu 4 septembrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel