Dragoș Pătraru, la TVR, înțepătură la adresa televiziunii

Dragoș Pătraru a reluat emisiunea de satiră "Starea Nației". În stilul caracteristic, Pătraru nu menajează deloc televiziunile care îi găzduiesc show-ul. 

"Despre domnul Iohannis avem voie să vorbim aici, la TVR? Întreb, să știu, că ieri și alaltăieri s-a nimerit să nu fie. Ia, ia, copii, mai încet acolo. Înțeleg că sunteți bucuroși că începe școala, însă domnul președinte are nevoie de odihnă," și-a început Dragoș Pătraru partea din emisiune în care a vorbit despre vizita pe care președintele României o va face la New York, dar și despre achizițiile de armament făcute de țara noastră.

Dragoș Pătraru s-a aflat în mijlocul unor adevărate controverse după ce a criticat în emisiunile sale atât TVR și Digi 24, acolo unde realiza show-ul de divertisment. În ambele cazuri, Pătraru a decis să încheie colaborarea, pentru ca în cele din urmă să se întoarcă la televiziunea publică. 

Ultima dată, realizatorul a criticat în termeni duri postul Digi după ce subiectul dosarului RCS-Intact a fost ignorat în totalitate la jurnalele de știri, deși în spațiul public circula o înregistrare compromițătoare, amplu discutată pe toate canalele de știri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel