Dragoș Pătraru îl face praf pe un angajat al TVR: Dacă s-ar amenda prostia...

Realizatorul Starea Naţiei de la TVR, Dragoş Pătraru, dă o replică dură unui angajat al Televiziunii Naționale, căruia îi transmite că "dacă s-ar amenda prostia, dumneata ai fi în incapacitate de plată".

Dragoș Pătraru a publicat pe blogul său un răspuns special pentru "un cetățean angajat la Televiziunea Română", după ce acesta din urmă a formulat o serie de întrebări "pe grupul de facebook al cetățenilor angajați la TVR", legate de emisiunea Starea Nației și de realizatorul ei: "Să-mi explice și mie cineva avizat cum are Pătraru emisie la TVR! Cum dă el publicitate de 50.000 de euro către Lactate Brădet? Vreau și eu emisie la TVR. Cât costă publicitatea în cadrul emisiunii? Se poate la TVR? Cât ia amendă acum de la CNA?".

Cum Pătraru se consideră "nu doar vizat, ci și avizat", a trecut cu sârg la formularea răspunsurilor, pe care și le argumentează.  

"Boul ăla de Pătraru are emisie la TVR pentru că a primit, în vara lui 2014, o ofertă de la conducerea editorială a instituției, să vină la TVR, cu emisiunea lui, marcă înregistrată. Tâmpitul de Pătraru e plătit în funcție de audiența pe care o face, în trepte, de la 1, până la 2,5. Și asta doar zece luni pe an, cât are emisiune. Când mizerabilul a semnat cu TVR, segmentul care i s-a dat făcea audiență 0.3. Dacă imbecilul de Pătraru ar fi făcut sub 1 punct, ar fi rămas fără emisiune după o lună. Și, probabil, pe drumuri", este o parte a răspunsului lui Pătraru, doar la prima întrebarea a angajatului TVR curios.

Citește și: Pătraru, acid: TVR, un exemplu perfect de prostituție

Dragoș Pătraru explică, ulterior, și de ce dă publicitate de 50.000 de euro către Lactate Brădet: "Pentru a da reclamă la Lactate Brădet, așa cum a promis, pentru a-l sprijini pe acest producător după ce l-a tăvălit toată țara, deși nu brânza lui i-a îmbolnăvit pe copiii din Argeș, tembelul de Pătraru va mânca un iaurt de la firma asta în câteva dintre secundele lui".

În ceea ce privește dorința angajatului că vrea și el o emisiune la TVR, realizatorul Starea Nației îi comunică biroul la care trebuie să se prezinte "cu proiecte de emisiuni, menționând însă că "Nesătulul de Pătraru a mai depus acum două luni un proiect, o chestie mai serioasă, pe anchetă-reportaj. Culmea, arogantului de Pătraru i s-a cerut un pilot (cât tupeu, nu?) pe care aproape l-a terminat (oamenii din echipa saltimbancului de Pătraru au muncit noaptea și în weekend-uri să-l facă) și pe care îl va prezenta conducerii. (...). Pentru că așa fac oamenii care vor, într-adevăr, ceva".

Însă, pentru ultima întrebare, "Cât ia acum amendă de la CNA?", Dragoș Pătraru a oferit un răspuns acid: "Amendă pentru ce? Dacă s-ar amenda prostia, dumneata ai fi în incapacitate de plată".

Citește și: Pătraru, sunat să candideze. Răspunsul oficial al jurnalistului

Pe de altă parte, Pătraru mărturisește că "Astfel de mesaje îi întăresc convingerea că la TVR primul pas pe care trebuie să-l facă noul Consiliu de Administrație este să dea afară toate cozile de topor, toate pilele și toți trântorii care au dus fabrica asta în situația în care se află acum. Acesta este profilul perfect al angajatului care trebuie concediat imediat. Iar la motivul concedierii e suficient să fie atașat mesajul ăsta, postat pe grupul de facebook al TVR", mai spune Pătraru, care nu vrea să numească persoana căreia i-a răspuns, însă menționează că "Omul este editor de imagine în TVR, unde, aproape logic, este angajată și soția. A fost dat afară, dar a câștigat procesul cu TVR, iar instituția a fost obligată să-l repună în drepturi. O poveste obișnuită, pentru televiziunea publică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel