Pătraru, acid: TVR, un exemplu perfect de prostituție

Jurnalistul Dragoș Pătraru a criticat TVR, în emisiunea "Starea Nației", pentru modul în care i-a fost recunoscător primarului din Baia-Mare, finanțator al Eurovision 2016. 

Iată ce a spus Dragoș Pătraru în emisiunea sa, potrivit paginademedia.ro

"Ce înseamnă o televiziune publică săracă, vedeți de ani buni. TVR a fost la cheremul televiziunilor și al serviciilor. Dar un exemplu perfect de prostituție ați putut vedea în acest weekend, când televiziunea publică a avut momente în care părea că a fost cumpărată, practic, cu totul, de primarul de la Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheș.

Tipul ăsta a băgat vastul în banii municipiului Baia Mare, a ținut o parte din cheltuielile pentru organizarea Eurovision, cu un singur scop: să își facă el campanie electorală. Dar campanie din aia nesimțită. Deșănțată. Și unde? La postul public de televiziune! Care și-a adus aminte de vremurile lui de glorie, când le lingea pantofii politicienilor.

Cătălin Cherecheș în sus, Cătălin Cherecheș în jos, interviuri, știri, tot tacâmul. De parcă ar fi cheltuit omul din banii proprii, din salariul de primar, nu din banii oamenilor din orașul pe care îl conduce.

Bine, o să spuneți, dar ce mi-a cășunat pe bietul om? Ce, ne-am făcut treaba cu el și acum îl terfelim? Nu! De fapt, toată parada asta televizată, de câteva zile, toată abureala asta cu "vai, cultura și dragostea față de presă", toate astea sunt doar pentru camerele de televiziune."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel