Dragoș Pătraru către Victor Ponta: ”Spune, mă, Victore! N-ai curaj?” - VIDEO

Jurnalistul Dragoș Pătraru îl îndeamnă pe premierul Victor Ponta să nominalizeze la cine a făcut referire, joi, când a afirmat că unele instituții din România au tendința ”de a merge pe o cale miliţienească”.

”Victor Ponta s-a întors odihnit din vacanță. Parcă și-a recăpătat tonusul, are iar chef de glume. Ia uitați ce bine dispus e la bilanțul Consiliului Concurenței. Premierul a folosit una dintre glumițele lui pentru a lăuda activitatea instituției”, a spus jurnalistul, în ediția de joi a emisiunii ”Starea nației”, de la TVR 1.

”Vreau să apreciez în mod special că, deşi o instituţie de control şi prevenţie, mi-a plăcut faptul că aţi pus accentul pe prevenţie, nu aţi urmat tendinţa altor instituţii din România de a merge pe o cale miliţienească. Nu dau nume şi nu precizez la cine mă refer, că unii sunt în sală şi ştiu că, în discuţiile informale, le spun "Instituţiile Republicii Socialiste România", pentru că s-au întors la anumite practici”, declarase Victor Ponta, la Consiliul Concurenței.

”Spune, mă, Victore, dacă ai ceva cu DNA-ul, cu DIICOT-ul, cu ANAF-ul! N-ai curaj? Hai, mă, Victore, că suntem într-o democrație, poți să spui ce vrei!”, a continuat Dragoș Pătraru.

Vezi și: Pătraru, propunere inedită pentru calvarul de pe DN1 - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel