Dragoș Pătraru propune construirea de biserici pe DN1 - Video

Foto: captură Youtube
Foto: captură Youtube

Jurnalistul Dragoș Pătraru vine cu o propunere inedită pentru a îndulci orele pe care românii le petrec în ambuteiaje pe DN1, în tentativa de a ajunge sau de a se întoarce de la munte.

Jurnalistul propune ca, pe lângă ”cârciumi, hoteluri și parcări pentru fete”, de-a lungul DN1 să fie construite spitale, săli de cinema, biblioteci sau chiar biserici.

”Și? Cum a fost în minivacanță? La munte, la mare, la grătare? Cumpătare? Lumânare? Da, mă, normal că vorbesc în rime, doar m-am născut poet, nu? Ca tot românul, care s-a născut poet și șofer pe DN1. Că iar a fost festival pe drumul dintre Brașov și București. Au stat românii la coadă pe șosea mai rău decât la moaște, pe bune!

(...) Cred că sunt oameni care au petrecut mai mult pe drum decât la relaxare sau la biserică. Mă, poate n-ar fi rău să se ridice și niște biserici pe marginea drumului, nu doar cârciumi, hoteluri și parcări pentru fete. Biserici, spitale, săli de cinema, biblioteci, tot ce trebuie!”, a spus Dragoș Pătraru, în ediția de miercuri a emisiunii ”Starea Nației”, de la TVR 1.

Vezi și: Dragoș Pătraru, reclamat la CNA! Cum a reacționat în emisiunea "Starea nației"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel