Dragoș Pătraru anunță că se desparte de Digi 24

Dragoș Pătraru a confirmat în emisiunea de joi că el alături de echipa Starea Nației se vor despărți de canalul Digi 24. Ultima ediție nu a fost însă lipsită de peripeții.

După mai multe acuzații conform căreia emisiunea i-ar fi fost sabotată după câteva întreruperi în urma scandalului din urmă cu aproximativ o lună, ediția de aseară a fost din nou întreruptă peste 40 de minute după un breaking news cu privire la camionul cu militari răsturnat.

Pătraru a anunțat și înainte de startul emisiunii de joi că ediția va fi ultima, lăsând să se înțeleagă că există neînțelegeri între echipa sa și conducerea televiziunii. 

"A inceput. Ultima din acest sezon pentru care va multumesc. ;) Ne uitam, da?" a scris Pătraru pe contul său de sociaizare înainte de emisiunea de joi seară.

Deși mai mulți internauți au insistat cu privire la dezvăluirea următoarei televiziuni unde ar urma să fie mutată emisiunea Starea Nației, Pătraru a dat un singur indiciu: 

"Nu mai mergem la canale de stiri, gata!" .

Reamintim că Dragoș Pătraru a intrat în conflict cu conducerea postului Digi 24 după acuzații lansate în emisiune cu privire la faptul că televiziunea a evitat subiectul unor interceptări în care protagonist ar fi fost chiar directorul RCS&RDS. El a fost amenințat că va fi dat în judecată. Emisiunea nu i-a fost oprită, iar Pătraru a continuat cu înțepături la adresa televiziunii la care este angajat.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel