Dragoș Nedelcu, ARESTAT preventiv. ÎCCJ a decis

ÎCCJ a decis. Fostul jurnalist Dragoș Nedelcu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de DIICOT de evaziune fiscală și spălare de bani. 

"În baza art.223 alin.2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor  NEDELCU DRAGOŞ ADRIAN (...) şi MITU BOGDAN VIOREL (...)  pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data de 9 octombrie 2014 până la data de 7 noiembrie 2014, inclusiv", este decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

Sechestru pe imobile și șase mașini

Prejudiciul se ridică la 15 milioane de lei. Dragoş Nedelcu ar fi înfiinţat mai multe societăţi-fantomă pentru spălarea de bani, sume pe care le-a scos din ţară prin firme off-shore. Acuzaţiile procurorilor sunt conturate în jurul mai multor afaceri în domeniul construcţiilor feroviare pe care Dragoş Nedelcu le-ar fi derulat prin intermediul unor firme fantomă. Procurorii au pus sechestru pe mai multe imobile şi pe şase maşini pe care le deţine familia Nedelcu, între care şi un autoturism marca Ferarri evaluat la peste două sute de mii de euro.

Doi parlamentari, urmăriți penal în același dosar

Fostul jurnalist Dragoș Nedelcu a fost vicepreşedinte în Consiliul de Administraţie al Realitatea TV şi managerul unui post de televiziune. În același dosar, procurorii DIICOT au început urmărirea penală faţă de doi parlamentari, precum şi faţă de alte persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel