EXCLUSIV  Dragnea, Tudose și Ciolacu, întâlnire de urgență la Sibiu

Premierul Mihai Tudose, Liviu Dragnea, președintele PSD și Marcel Ciolacu, vicepremier, au mers miercuri seară la UPU Sibiu, informează DC News. 

Aceștia au purtat discuții pentru înființarea unui nou spital. 

Mihai Tudose, Liviu Dragnea și Marcel Ciolacu au decis să meargă acolo în urma solicitărilor de modernizare a unității medicale. În plus, s-a decis construirea unui nou spital în care să se regăsească toate unitățiile medicale din Sibiu.

[citeste si]

"De la Sibiu am avut două solicitări, de investiție în UPU Sibiu și de la Spitalul de Pediatrie. (...) Informațiile care au venit, conexe, au fost că, cel puțin la UPU este vorba despre o clădire veche, și aici la Pediatrie, la fel, o clădire care, indiferent cât de bine o refaci, o reutilezi, este tot o clădire veche... nosocomiale care au intrat, deja, în pereții clădirii. Am venit să vedem efectiv despre ce este vorba și să propunem celor îndrituiți, începând cu doamna prefect și cu conducerea spitalelor, dacă nu cumva este mai bună o soluție alternativă, adică un spital nou, unde să fie toată lumea adunată, cu toate secțiile, funcțional, modern, cu utilaje și cu aparatură nouă. Fiindcă și la UPU actual și la Spitalul de Pediatrie, în special la Spitalul de Pediatrie, este nevoie de tehnică medicală nouă", a spus Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel