Dragnea, mișcare SURPRIZĂ după ce profesoara Tunegaru a fost dată afară

Liviu Dragnea a transmis că se va implica în cazul Cristinei Tunegaru, profesoara care a fost dată afară fără să fie anunțată.

"Am citit următoarea postare a unei doamne profesoare din București. I-am trimis-o ministrului Educației Naționale, întrebându-l cum este posibil așa ceva? Aștept cu mare interes răspunsul dumnealui", a spus Liviu Dragnea.

VEZI ȘI: Interviu EXCLUSIV: Tunegaru, profesoara anti-Eminescu, dată afară. Ce răspunde la o întrebare despre Firea


Cristina Tunegaru, profesoara care a creat o „furtună" pe Facebook după ce a spus că nu respectă programa școlară de limba română: nu citește cu elevii săi poeziile de Eminescu sau „Amintirile" lui Creangă, a fost dată afară de la școala unde preda.

"Nu m-au inspectat, n-a venit nimeni să mă vadă la ore, să se intereseze de progresele elevilor mei, dar mă dau afară!

Fără să întrebe părinții sau elevii, fără să mă anunțe măcar, un funcționar al inspectoratului a alocat din pix orele mele altui profesor. Și m-am trezit scoasă din școală. Da, pot să facă asta în sistemul public în anul 2017.

[citeste si]

Nu mă interesează locul de muncă în sine; ca profesor cu nota 9.67 la titularizare (a treia pe București anul trecut) pot să găsesc oriunde un loc într-o școală publică sau privată. Dar eu am lucrat alături de elevii mei atât de frumos, am investit emoțional, am luptat și am muncit pentru progrese uimitoare, neașteptate care au surprins școala întreagă. Nu îi pot lăsa să regreseze, să piardă totul. E o responsabilitate pe care vreau să o duc până la capăt. 

Și totuși, nimic din toate astea nu are vreo relevanță pentru inspectorat. Interesul elevilor e călcat în picioare. Nu vor decât să scape de mine, profesorul care vrea să schimbe sistemul de la bază", a anunțat Cristina Tunegaru în decursul zilei de joi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel