Dragnea, după un gest uluitor: ”Dacă aș fi Vlad Țepeș, i-aș trage în țeapă”

Steagul României
Steagul României

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, și preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, Marin Dragnea, au vorbit luni despre furtul drapelului naţional de pe Monumentul ostaşului necunoscut din Sfântu Gheorghe, săvârșit în cursul dimineții.

Liviu Dragnea a afirmat că furtul drapelului naţional reprezintă o faptă ce trebuie pedepsită cu maxima duritate prevăzută în lege.

'Eu sper ca instituţiile statului abilitate şi care au competenţe în domeniu să găsească făptaşul sau făptaşii. Aceasta este o faptă ce trebuie pedepsită cu maxima duritate prevăzută în lege, pentru ca nimeni în această ţară să nu mai îndrăznească să batjocorească drapelul nostru naţional. Poate vor înţelege până la urmă că avem o singură ţară, care se numeşte România, indiferent de naţionalitate', a spus liderul PSD, după o întrevedere cu reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, Marin Dragnea, a afirmat, la rândul său, că gestul de la Sfântu Gheorghe constituie 'o mârşăvie'.

'Dacă aş fi Vlad Ţepeş, i-aş trage în ţeapă', a răspuns preşedintele Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, întrebat cum ar trebui să plătească cei care au furat drapelul dacă vor fi prinşi, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel