Dragnea, discuție cu Iohannis. ”Nu mai ține”

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că-l așteaptă pe președintele Klaus Iohannis să inițieze o discuție cu privire la ultimele dezvăluiri făcute în spațiul public. El susține că s-ar putea ajunge până la George Maior. 

Întrebat dacă a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre ultimele dezvăluiri din servicii, tot mai mult, președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat: ”Cred că ar trebui să înceapă de la d-lui discuția. Eu sunt deschis oricând pentru o discuție serioasă, asumată despre ceea ce se întâmplă în România. Fără patimă, fără interese, sunt tot timpul deschis. Am așteptat și încă mai aștept. Sigur, nu e obligatoriu să înceapă o astfel de discuție. Sunt absolut sigur că toți cei care mai susțin acest sistem corupt în profunzime, care a produs victime, care a otrăvit un sistem public din România, toți cei care-l mai susțin sunt din ce în ce mai puțini și nu înțeleg că procesul este ireversibil. Nu mai ține. Încep să apară dovezi evidente, în fața cărora orice om normal cedează. De asta vă spun că nu mai e foarte mult. Din câte-mi aduc aminte, dl Coldea nu era singur la SRI. Dacă vor avea audieri și cred că vor avea, cred că trebuie să ajungem la adevăr, să vedem cât e legendă sau nu cu Florian Coldea”. 

[citeste si]

Întrebat dacă Florian Coldea ar fi putut să facă toată lucrurile despre care se vorbește în spațiul public fără ca George Maior să știe, președintele PSD a răspuns: ”Cred că nu, dacă e adevărat ce se spune”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel