Dragnea, după ce a ajuns acasă: La mine a fost o comandă de sus. Mă doare sufletul de țară

Foto: captură România TV
Foto: captură România TV

Liviu Dragnea a făcut noi declarații de presă după ce a ajuns acasă. 

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a fost eliberat în această după amiază din Penitenciarul Rahova. În fața casei, fostul politician a stat din nou de vorbă cu jurnaliștii. Liviu Dragnea a povestit prin ce a trecut, care este starea sa de sănătate, dar și cum a primit vestea eliberării. 

”Am primit vestea în timp ce ascultam radio, sincer. În toți acești doi ani am ascultat radio. În fiecare zi îmi imaginam cum este acasă, copiii, Irina, prietenii mei dragi, doamna avocat, doamna Flavia Teodosiu. Urmează în primul rând niște investigații de sănătate și cred că este nevoie de o reparație capitală pentru că din păcate dreptul meu la sănătate a fost călcat în picioare, și nu numai dreptul meu, ci drepturile tuturor celor care trăiesc în penitenciare, care sunt în penitenciare. Se pare că pentru unii un subiect tabu este o abordare proastă.

În penitenciare, ca în Evul Mediu

Din păcate în societatea românească s-a tot vehiculat și s-a tot indus ideea de a avea o abordare de Ev Mediu și pretenții de secolul 21. Acolo sunt oameni tratați în condiții inumane și lucrurile astea trebuie să înceteze. Vorbim totuși de ființe umane, nu de sclavi și nici de animale. În ceea ce privește ceea ce voi face în zilele următoare, o să încerc să mă bucur de viață. Starea mea de sănătate nu e bună, dar mama m-a înzestrat cu un organism puternic și sper să îmi revin. O să îmi fac analize și vom vedea. În nouă luni de zile, într-o stare de izolare, să ieși doar o oră afară și 23 de ore în celulă, ca și cum aș fi omorât pe cineva, au lăsat urme.

”I-a spus Predoiu când era ministrul Justiției că totul vine de la Iohannis”

Acum, eu cred că cei care sunt în penitenciar, care conduc Penitenciarul Rahova acuma trebuie totuși să dea socoteală pentru toate abuzurile pe care le-au făcut. Ei ar trebui să fie cei mai interesați să respecte legea, nu să o încalce. La mine a fost o comandă de sus. O comandă foarte clară. Flavia se poate supăra pe mine, dar ea mi-a spus că i-a spus Predoiu când era ministrul Justiției că totul vine de la Iohannis. Asta știam și eu. Așa s-a cerut, așa s-a întâmplat”, a declarat Liviu Dragnea în fața casei sale. 

Dragnea: Mă doare sufletul de țară

”Curiozitatea mea este când se va trezi România, când se vor trezi românii din această apocalipsă, din ceea ce se întâmplă, din faptul că România este îngenunchiată pur și simplu. România este exfoliată de lăcomia multinaționalelor, de dictatura lui Iohannis, de lăcustele astea care au fost aduse la guvernare. Nu mă doare sufletul de PSD, mă doare sufletul de țară”, a mai declarat Liviu Dragnea. 

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, prima declarație după liberare: M-au VÂNDUT

Dragnea: "M-au vândut!". Chirieac: "Ar putea să aibă din nou mari probleme, dacă răspunde la întrebări"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel