Dr Adina Alberts și-a pus clinica și echipa, gratuit, la dispoziția autorităților. Va găzdui medicii in izolare

Adina Alberts
Adina Alberts

Doctorul Adina Alberts spune că este pregătită să ofere pro bono consiliere și consultanță pentru autorități, cadre medicale și celor afectați de noul coronavirus. Medicul așteaptă de asemenea răspunsul Direcție de Sănătate Publică a Municipiului București pentru găzduirea cadrelor medicale care vor sa se izoleze de familii, după ce în luna martie a anunțat că își pune în mod gratuit clinica la dispoziția autorităților în contextului pandemiei. 

"Dragii mei,

V-am obișnuit să fac și apoi să vă arăt ce rezultate au faptele mele.

Vreau să fiu parte a acestei lupte pe care o ducem împreună. Sănătatea noastră, viețile noastre sunt tot ce avem mai de preț.

Iată de ce mi-am pus clinica, experiența, echipa, în mod gratuit, la dispoziția oficialităților încă de la început. De asemenea, suntem pregătiți să oferim pro bono consiliere și consultanță atât autorităților și cadrelor medicale, cât și celor afectați de SARS-CoV-2. Celor care sunt în izolare sau în carantină. Este foarte greu să nu poți ieși zile întregi din casă.

Sunt nerăbdătoare ca vizita de săptămâna trecută a medicilor de la DSPMB să se concretizeze și să găzduim cadrele medicale, care aleg să se izoleze de familiile lor.

Știu că pot și vreau să fac mai mult decât voluntariatul la Crucea Roșie, mai mult decât susținerea vârstnicilor uitați de familii, mai mult decât tot ce știți că am făcut până acum.

Este momentul cel mai bun pentru a fi solidari, pentru a fi cooperanți, pentru a înțelege că numai împreună, respectând regulile, contribuind la efortul comun de combatere a COVID-19 vom reduce efectele, iar pierderile vor fi cât mai mici.

Rămân la dispoziția autorităților atât prin clinica mea, cât și prin experiența și echipa minunată pe care mi-am format-o," este mesajul medicului Adina Alberts.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel