DOVEZI în cazul lui Mircea Băsescu. Bolcaș: E numai începutul

Lucian Bolcas
Lucian Bolcas

Avocatul Pavel Abraham a depus la DNA Constanța dovezi clare care ar putea schimba cursul anchetei care îl vizează pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu. Acest subiect a fost comentat de avocatul Lucian Bolcaș.

Întrebat dacă probele depuse de Pavel Abraham la dosar pot fi luate în considerare, Lucian Bolcaș a zis: "Ne-am obișnuit să vorbim despre probe similare - o înregistrare telefonică făcută în diverse condiții, o fotografie, o declarație de martor... probele se coroborează. Acest lucru înseamnă că probele trebuie să se analizeze în măsura în care se întrăpătrund și oferă o imagine de ansamblu. Depunerea acestor probe vor reprezenta primul pas în lămurirea cazului. Dacă facem doar supoziții legate de faptul că ne aflăm în ipostaza șantajului sau în ipostaza traficului de influență nu rezolvăm absolut nimic".

"Înregistrările audio și video, independent de modalitatea în care au fost obținute, pot fi numai începutul desfășurării tuturor probelor necesare pentru confirmarea sau infirmarea traficului de influență", a zis Lucian Bolcaș la Antena 3.

VEZI ȘI: Abraham: Înregistrările cu Mircea Băsescu sunt DOVEZI CLARE. Ce spune Adrian Ursu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel