Abraham: Înregistrările cu Mircea Băsescu sunt DOVEZI CLARE. Ce spune Adrian Ursu

Avocatul Pavel Abraham a depus la dosar, la DNA, înregistrările video și audio în care apare și Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, informează Antena 3.

Avocatul lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a declarat vineri că înregistrările compromițătoare pentru fratele președintelui, Mircea Băsescu, sunt dovezi clare care "ar putea schimba cursul anchetei".

Potrivit familiei lui Bercea Mondial, pe înregistrările video ar fi surprins momentul în care Mircea Băsescu ia bani de la ei pentru a-l scăpa pe Bercea Mondial și pe fiul său de închisoare.

Adrian Ursu a comentat acest subiect la Antena 3.

"Depinde cine gestionează apele, pentru că ele se vor învolbura dacă înregistrările conțin ceea ce se spune că ar exista pe ele: adică dovada faptului că a existat o promisiune făcută de către fratele președintelui privind o posibilă intervenție în favoarea lui Bercea Mondial pentru a fi eliberat din închisoare. Dacă aceste afirmații sunt susținute de înregistrări, apele nu se vor liniști deloc. Dacă sunt dovezi suficient de concludente, ele vor fi folosite împotriva celor care le-au depus. Țepele sunt o obișnuință în familia prezidențială. De aceea spun că atâta vreme cât te-ai încurcat cu astfel de personaje, mirarea acum că ești în mijlocul unor scandaluri este inutilă, chiar ipocrită. Ceea ce avocatul Abraham a depus astăzi va putea fi, într-o bună zi, vizionat și de altcineva decât de magistrații care instrumentează acest dosar. Va fi interesant de analizat ce conțin înregistrările", a spus Adrian Ursu la Antena 3.

VEZI ȘI: DOVEZI în cazul lui Mircea Băsescu. Bolcaș: E numai începutul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel