Două tricouri speciale în semn de omagiu pentru Fernando Torres la ultimul meci din carieră

Fostul internaţional spaniol Fernando Torres (35 ani) va disputa pe 23 august ultimul meci din carieră, ocazie cu care clubul nipon de fotbal Sagan Tosu i-a pregătit un eveniment omagial, informează cotidianul L'Equipe.

Firma New Balance, furnizorul de echipament al clubului japonez, a conceput pentru această ocazie două tricouri speciale.

Unul dintre acestea, care este o variantă a tricoului pentru meciurile de pe teren propriu, va fi purtat la meciul cu echipa Vissel Kobe, la care evoluează Andres Iniesta şi Lukas Podolski. Dacă acesta păstrează aceleaşi culori (roşu şi albastru), desenul este schimbat şi prezintă benzi verticale. Acest tricou aminteşte de cel al lui Atletico Madrid, clubul formator al atacantului spaniol.

De asemenea, cuvintele "Gracias Torres" figurează în jurul gâtului, iar un ecuson F9T a fost imprimat pe piept.

Cel de-al doilea tricou va fi utilizat la antrenamente. El are aceleaşi trăsături cu tricoul pentru meciurile din deplasare ale clubului Atletico Madrid imaginat de Puma şi utilizat la finele anilor '80, începutul lui 1990. Acesta este, conform L'Equipe, unul dintre tricourile preferate ale campionului mondial cu echipa Spaniei în 2010.

Torres a debutat în 2003 în naţionala Spaniei, iar la EURO 2008 a marcat golul decisiv în finala cu Germania. El a pus umărul apoi şi la câştigarea CM 2010 din Africa de Sud. La EURO 2012, Torres a fost golgheterul competiţiei şi a ajutat naţionala iberică să-şi apere titlul. El a strâns 110 selecţii pentru Spania şi a marcat 38 de goluri, fiind al treilea marcator în ierarhia all-time, după David Villa (59) şi Raul (44).

Cea mai prolifică perioadă a lui Torres a fost la Liverpool, între 2007 şi 2011, când a marcat 81 de goluri în 142 de meciuri în toate competiţiile. El a stabilit un record britanic pe piaţa transferurilor, când s-a mutat la Chelsea (2011), cu care a câştigat Liga Campionilor, Europa League şi Cupa Angliei. 

Torres, cu peste 120 de goluri marcate la Atletico (2011-2007, 2016-2018), a părăsit clubul madrilen în iulie 2018 pentru Sagan Tosu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel