Două persoane au fost găsite moarte pe calea ferată, lângă Londra, după ce au fost electrocutate

Gara Hackney locul unde a fost găsită una dintre victime
Gara Hackney locul unde a fost găsită una dintre victime

Două persoane au fost găsite decedate, pe calea ferată de lângă Londra. Polițiștii au deschis o anchetă și se încearcă acum stabilirea sexelor cât și identificarea celor două victime. Evenimentele sunt tratate ca morți suspecte, anunță The Sun.

Două persoane au murit după ce, se pare, s-au electrocutat. Evenimentele au avut loc între Hackney Wick și Stratford, la scurt timp unul după altul. Primul anunț privind decesul unei persoane a fost dat la ora 1.00 iar apoi, la ora 2.30 a fost înregistrat al doilea eveniment în apropiere de stația Stratford. Poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle sexul celor două persoane și apoi cine sunt.

Un purtător de cuvânt al Poliției Transporturi din Marea Britanie a declarat: "Pompierii și paramedicii au fost chemați la locul în care o persoană a electrocutată, pierzându-și viața. O investigație este acum în curs pentru a descoperi ce s-a întâmplat și cum au ajuns acești doi oameni să-și piardă viața pe calea ferată. În acest moment tratăm moartea lor ca suspectă".

Graffiti-ul le-a adus moartea


Anul trecut, două persoane una de 23 de ani și una de 19 ani au fost găsite moarte pe căile ferate de lângă stația Loughborough din sudul Londrei. În luna iunie a anului trecut, artiștii graffiti Alberto Fresneda Carrasco, Jack Gilbert și Harrison Scott-Hood au fost uciși anul trecut, în timp ce aceștia au mers pe jos. Se pare că unul dintre ei a atins un cablu electric aflat lângă șine iar arcul electric i-a electrocutat și pe ceilalți doi, aflați în imediata apropiere. Cei trei desenau graffiti pe diferite clădiri și vagoane de tren.

Vezi și: Poliţiști inventivi. Cum au prins un bărbat care desena graffiti

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel