Urmărește emisiunea live


Două familii au reclamat la Poliţie o educatoare din Piatra-Neamţ că le-ar fi agresat copiii

Poliţiştii nemţeni au deschis un dosar penal pe numele unei educatoare de la o creşă din Piatra-Neamţ după ce două familii au reclamat-o pentru că le-ar fi agresat copiii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că în acest moment se fac cercetări pentru purtare abuzivă. 'Prima plângere a fost depusă pe data de 1 noiembrie, de către o persoană din Alexandru cel Bun iar pe 5 noiembrie a fost depusă o altă plângere, de către o femeie din Piatra-Neamţ.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru purtare abuzivă', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Georgiana Moşu. Conducerea Direcţiei de Asistenţă Socială din subordinea Primăriei Piatra-Neamţ a decis să o demită pe educatoarea acuzată de purtare abuzivă după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare audio cu momentele în care aceasta ar agresa copiii.

Înregistrarea a fost postată de părinţii unuia dintre copii iar la scurtă vreme a fost ştearsă dar între timp a fost preluată de presa locală. Conducerea Primăriei Piatra-Neamţ aşteaptă finalizarea anchetei penale pentru a dispune eventuale măsuri de sancţionare pentru cei vinovaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel