Dosarul lui Darius Vâlcov: Șoferul său spune că ducea genți cu bani la apartamentul lui Vâlcov

Darius Valcov
Darius Valcov

Fostul şofer al lui Darius Vâlcov, Lucian Şuşală, a susţinut în fața magistraților că a dus genţi cu bani în apartamentul, maşina sau seiful fostului ministru, că a supravegheat personal renovarea unui hotel la solicitarea lui Vâlcov. De asemenea tot el s-ar fi ocupat și de diverse servicii personale pentru Vâlcov. 

Lucian Şuşală ar fi făcut totul "din prietenie" şi pentru a rămâne director al unei firme din subordinea Consiliului Local Slatina.

Lucian Şuşală, fost şofer al lui Vâlcov dar şi fost director al unei societăţi având unic majoritar Consiliul Local Slatina - Imobiliare Consloc, a fost audiat miercuri în calitate de martor, la Tribunalul Olt, unde se judecă pe fond un dosar instrumentat de DNA în care Darius Vâlcov este inculpat pentru luare de mită.

La termenul de miercuri a mai fost audiat şi vărul primar al lui Vâlcov, Bogdan Langa, fost director la Compania de Apă Olt, societate al cărei acţionar majoritar este Consiliul Local Slatina.

Şuşală şi Langa au declarat miercuri, în instanţă, că îşi menţin declaraţiile date în faţa procurorilor DNA, dar în timp ce Langa a spus că nu a văzut şi nu a auzit de genţile cu bani duse de Şuşală în apartamentul despre care ambii martori au afirmat că era acela în care locuia Vâlcov la Slatina, Şuşală a vorbit de genţile cu bani duse pentru Vâlcov şi despre diferitele lucruri făcute pentru acesta.

"În anul 2014, Sorin Păduraru (n.r. - om de afaceri din Slatina, denunţător) mi-a pus în portbagaj o geantă din material textil de culoare închisă, destul de voluminoasă, pe care am dus-o în apartamentul (n.r. - unde martorii afirmă că locuia Vâlcov) (...), unde am şi numărat banii care se aflau în ea. Erau între 1,6 şi două milioane lei, nu îmi aduc aminte exact. Geanta cu bani am lăsat-o în apartament şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea . (...) Număram de fiecare dată banii, pentru că atunci când mă întâlneam cu Darius Vâlcov trebuia să îi spun câţi bani erau şi de la cine", a declarat Şuşală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel