Dosar PENAL pentru agresarea bătrânei din Nana

Un lider PDL a dat de pâmânt cu o femeie de 62 de ani din comuna Nana. 

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

VEZI și: Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

Reprezentanţii IPJ Călăraşi spun că a fost identificat "F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana". F. Ștefan este cunoscut drept Fane Fileață și este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Reprezentatul Poliției Municipale, comisarul șef Voicu Teodor, a declarat că Fileață Ștefan este cunoscut cu antecedente penale, în prezent fiind sub control judiciar, după ce a fost eliberat în urmă cu două luni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel