Dosar Mineriada, retrimis la Parchet. Răzvan Dumitrescu: ''Ca să vedeți cum a lucrat Parchetul condus de LAZĂR, viconte de AIUD...

Răzvan-Dumitrescu
Răzvan-Dumitrescu

Jurnalistul Antena 3, Răzvan Dumitrescu, a reacționat într-o postare pe Facebook, cu privire la decizia ÎCCJ în dosarul Mineriada, făcând referire la Augustin Lazăr.

Ca să vedeți cum a lucrat Parchetul condus de LAZĂR, viconte de AIUD în dosarul Mineriadei! Atât de bine au lucrat MEDIATIC încât ÎCCJ le-a trimis lucrarea înapoi!!! Judecatorul de cameră preliminară a constatat NULITATEA RECHIZITORIULUI! a reacționat Răzvan Dumitrescu, jurnalist Antena 3, la aflarea deciziei ÎCCJ de a retrimite la Parchetul General dosarul Mineriadei din 1990, în vederea refacerii rechizitoriului.

Amintim faptul că judecătorul de cameră preliminară a constatat nelegalitatea rechizitoriului întocmit de procurorii militari şi a dispus restituirea dosarului la Parchet. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Procurorii militari susţin că, în zilele de 11 şi 12 iunie 1990, autorităţile statului au hotărât să declanşeze un atac violent împotriva manifestanţilor aflaţi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, care militau în principal pentru adoptarea punctului 8 al Proclamaţiei de la Timişoara şi îşi exprimau, în mod paşnic, opiniile politice, în contradicţie cu cele ale majorităţii care forma puterea politică la acel moment.

Vezi și Dosar Mineriada. Teodor Mărieș: Fac o mărturisire. L-am rugat pe Augustin Lazăr

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel