Dosar Microsoft: Gheorghe Ștefan "Pinalti" ar putea fi reținut de procurori

pinalti
pinalti

Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan "Pinalti", ar putea fi reținut, luni, la capătul audierilor de la sediul DNA, a declarat avocatul edilului, Cătălin Dancu.

Potrivit apărătorului lui Gheorghe Ștefan, anchetatorii au spus că la finalul procedurilor va fi dezbătută emiterea unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.

"După terminarea tuturor audierilor se poate pune în discuție și această situație", a declarat Dancu la ieșirea din sediul DNA.

Următoarea etapă a reținerii pentru 24 de ore este prezentarea suspectului în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan "Pinalti", a fost adus cu mandat luni dimineață la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul Microsoft.

Gheorghe Ștefan a fost adus la DNA în timp ce oamenii de afaceri Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru "Niro" erau deja audiați de procurori în dosarul Microsoft. Ulterior, la DNA a fost adus și fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu.

Dorin Cocoș, adus la DNA pentru audieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel